Ziua noastra incepe intr-un stil alert. Trebuie sa pregatim sticla printata / colorata pentru a ne deplasa catre client. Acest lucru inseamna o atentie deosebita la asigurarea sticlei in autovehiculul Dekoglass, pentru ca orice zgarietura / defect reprezinta paguba totala. Nu mai spunem de varianta „Epic Fail” daca un coleg aluneca in drum spre masina si sticla cade pe asfalt. Ajungem apoi la client, unde de cele mai multe ori trebuie sa urcam pe scari cu sticla. Aceasta nu incape in lift, iar de multe ori avem norocul sa urcam pana la etajul 7-8. Dar nu ne plangem. Pentru noi este o satisfactie uriasa ca la finalul montajului, beneficiarul sa fie multumit si sa ne recomande mai departe.

Dekoglass reprezinta proiectul nostru de suflet

Cand am infiintat Dekoglass ne-am pus toate sperantele ca acesta va deveni un furnizor important in Bucuresti si Ilfov, atunci cand vine vorba de sticla printata sau sticla colorata. Putem spune ca in acest moment, dupa multi ani de munca, am reusit sa ne formam un nume si sa obtinem multe comenzi pe baza de recomandari. Iar acest lucru ne motiveaza sa mergem inainte cu mai multa putere de munca si cu incredere ca totul va fi bine.

Extindem serviciile oferite

Pe langa sticla de bucatarie colorata sau printata, oferim si servicii de realizare sticla pentru bai, oglinzi pentru bai sau cabine de dus la comanda.

In final, va multumim pentru increderea acordata si va invitam sa ne urmariti si pe conturile de social media, unde postam des informatii utile sau lucrari pe care le-am finalizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *