CINE SUNTEM

Dekoglass – “Sticla printata pentru o viata”

Dekoglass este prima companie care a adus tehnologia de printare direct pe sticla la un nivel de perfectiune fara egal in piata romaneasca. Experienta echipei noastre de peste 12 ani in prelucrarea si montajul sticlei, ne-a impus cel mai ridicat standard al calitatii in executarea proiectelor. Si cum recomandarea este cea mai buna reclama pe care ti-o poti face, 50% din comenzile noi sunt in urma recomandarii clientilor nostri.

Prelucrarea grafica, imaginile high-definition printate direct pe sticla, calitatea sticlei ultraclara Saint Gobain, tehnologia de printare de ultima generatie, rezistenta printului, rapiditatea si calitatea cu care este executat proiectul fiecarui client, sunt cele mai importante caracteristici ale activitatii noastre.

Filozofia noastră

Abordarea personalizata este si va ramane solutia ideala pentru proiecte memorabile. Credem cu tarie ca o singura imagine printata va valora mai mult decat 1000 de cuvinte.  Aceste printuri pe sticla trebuie vazute pentru a le putea aprecia adevaratul impact.

 

Deko Glass Bucuresti. Experienta de 12 ani ne recomanda!

Deko Glass Bucuresti. Experienta de 12 ani ne recomanda! Oferim calitate in executarea proiectelor! Printare direct pe sticla la un nivel de perfectiune fara egal! Oferim sticla printata bucatarie / sticla colorata baie termorezistenta si ultraclara. Sticla printata Bucuresti. Livrari sticla printata in toata tara! Consultanta gratuita!


Deschide Whatsapp
Salutare!
Te putem ajuta?
Powered by