Sticla printata Bucuresti la oferta! Cel mai bun pret!

Despre noi

Dekoglass – “Sticla printata pentru o viata”

Dekoglass este prima companie care a adus tehnologia de printare direct pe sticla la un nivel de perfectiune fara egal in piata romaneasca. Experienta echipei noastre de peste 12 ani in prelucrarea si montajul sticlei, ne-a impus cel mai ridicat standard al calitatii in executarea proiectelor. Si cum recomandarea este cea mai buna reclama pe care ti-o poti face, 50% din comenzile noi sunt in urma recomandarii clientilor nostri.

Filozofia noastră

Abordarea personalizata este si va ramane solutia ideala pentru proiecte memorabile. Credem cu tarie ca o singura imagine printata va valora mai mult decat 1000 de cuvinte.  Aceste printuri pe sticla trebuie vazute pentru a le putea aprecia adevaratul impact.

Prelucrarea grafica, imaginile high-definition printate direct pe sticla, calitatea sticlei ultraclara Saint Gobain, tehnologia de printare de ultima generatie, rezistenta printului, rapiditatea si calitatea cu care este executat proiectul fiecarui client, sunt cele mai importante caracteristici ale activitatii noastre.

O mica parte din proiectele finalizate

« de 2 »
In perioada Sarbatorilor exista numeroase cereri pentru sticla printata sau colorata!
0764.436.695
Pentru a va executa sticla inainte de Craciun, recomandam sa ne contactati cu cel putin 2-3 saptamani inainte.
Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button