Sticla printata Bucuresti la oferta! Cel mai bun pret!

Urmareste Dekoglass

Livrari sticla printata

Proiectam si livram sticla printata sau colorata oriunde in tara. Transportul se efectueaza in conditii de siguranta, ambalarea sticlei personalizate fiind efectuata profesional, astfel incat sa nu existe niciun risc in deteriorarea produsului.

Procedura este foarte simpla si consta in urmatorii pasi:

  • Ofertarea proiectului cu toate costurile incluse.
  • Pe baza unui contract de prestari servicii se achita echivalentul de 50% din suma ca avans pentru proiect, urmand ca diferenta de suma sa fie achitata ramburs la curier/transportator.
  • Asistenta telefonica sau video la masuratoarea cotelor exacte cu specialistul nostru in proiectare 0764436695 Tudor Catalin . Proiectare 2D a schitei de lucru. Alegerea graficii din catalogul nostru sau orice alta grafica personalizata. Simularea aranjamentului grafic in proiect.
  • Livrarea sticlei catre client impreuna cu kit-ul de montaj ce contine silicon special de fixare, cale distantier si asistenta telefonica la montaj. Instalarea este simpla, urmand etapele explicate de catre noi.

Termenul de executie variaza intre 7-10 zile in functie de proiect si locatie.

Pentru alegerea de model grafic accesati sectiunea de sticla printata.

Livrare sticla printata in Bucuresti, Ilfov, Romania

Livrare sticla printata in BucurestiIlfov & oriunde in Romania. Livrarea sticlei se face impreuna cu kit-ul de montaj. Transportul se efectueaza in conditii de siguranta. Deko Glass Bucuresti – magazin online sticla printataSticla printata la oferta! Sunati acum!

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button