Cand vorbim de sticla printata, foarte multi clienti opteaza pentru printuri cu motive florale sau fructe. Aceasta sticla da un aspect fresh bucatariei si nu se „demodeaza”. Sigur, conteaza foarte mult si mobila pe care o aveti in bucatarie, care trebuie combinata cat mai bine cu sticla. Anumite modele de mobila pot fi incompatibile cu printurile florale sau cu fructe, fiind mai potrivite pentru sticla colorata (o singura culoare)

Sticla printata in Bucuresti si Ilfov

Va invitam sa explorati catalogul nostru sau puteti chiar sa ne trimiteti grafica dumneavoastra pentru mapare si printare. Avem la dispozitie sute de imagini care pot fi printate. Recomandarea noastra este sa analizati cu atentie toate variantele pentru a lua cea mai buna decizie.

Puteti contacta chiar acum un consultant Dekoglas pentru a va ajuta cu detalii despre colaborare si grafica preferata.

Sunt modelele de sticla fructe sau flori alegerea potrivita?

Parerile sunt impartite. Multi considera ca anumite modele sunt invechite (suntem de acord), altii cred ca florile sau fructele vor ramane mereu de impact pentru musafiri. Noi credem ca in primul rand trebuie sa va placa dumneavoastra si apoi sa ganditi in viitor. In bucatarie veti intra de cateva ori pe zi. Ce grafica credeti ca v-ar placea sa o vedeti in fiecare zi si sa nu va plictisiti de ea?

Pentru mai multe informatii despre punerea in legalitate, nu ezitati sa apelati la Resurse umane Bucuresti 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *