Ne putem lauda cu sute (daca nu mii) de modele de sticla printata in Bucuresti / Ilfov in ultimii 10 ani. Pentru cei care doresc sa vada portofoliul nostru in format video, avem un canal pe Youtube unde publicam constant munca noastra. Desi fiecare video nu tine mai mult de 10 secunde, puteti sa va faceti o idee mai buna despre cum arata o bucatarie, spre deosebire de o fotografie.

Urmareste Dekoglas pe Youtube

Vom publica constant pe canalul de Youtube si speram ca aceste filmulete sa va ajute in vederea luarii celei mai bune decizii. In general, majoritatea clientilor nu stiu daca sa opteze pentru sticla coloarata sau sticla printata. Recomandarea noastra este sa studiati foarte bine toate modelele inainte de a lua o decizie. Va invitam sa ne urmariti (like / subscribe)

Garantie 5 ani pe sticla si montaj

Oferim garantie 5 ani si avem un timp redus de executie (cateva zile de la masuratoare). Ne deplasam rapid in orice locatie din Bucuresti / Ilfov si suntem printre primii prestatori din acest domeniu. Pentru o colaborare, nu ezitati sa ne contactati online sau telefonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *