In ultimii ani primim tot mai des cerere pentru modele cu marmura sticla printata in Bucatarie. Aceste modele dau un aspect luxos si modern bucatariei. Seamana foarte mult cu marmura adevarata insa costul este evident mult mai mic. In plus, decupajele pe marmura reala sunt dificile in zona prizelor, inclusiv montajul. In concluzie, sticla ramane singura varianta accesibila si usor de implementat in bucatarii. Noi avem mai multe sabloane cu imitatie marmura, insa daca aveti o grafica anume, ne puteti trimite si o vom personaliza.

model marmura sticla printata
sticla printata marmura bucuresti

Unde ne deplasam ?

Echipa Dekoglas se deplaseaza in Bucuresti si Ilfov atat la case cat si la apartamente sau spatii comerciale. Oferim suport telefonic sau whatsapp pentru ajutor in vederea luarii celor mai bune decizii. Timpul de executie este foarte rapid, avem mai multe echipe care se deplaseaza zilnic la masuratori si montaj. Pe langa capitala, uneori ne deplasam si in alte orase din Romania, in special acolo unde este nevoie de mai multe montaje sau transportul nu reprezinta o problema pentru beneficiar.

Va invitam pe categoria sticla printata bucatarie unde puteti gasi si alte variante de modele, cum ar fi fructe, peisaje sau orase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *